| PCX átvevő pont | jún. 11 | |
| Foxpost | jún. 12 | |
| MPL Automata | jún. 12 | |
| Posta Pont | jún. 12 | |
| DPD Futár | jún. 12 | |
| MPL Futár | jún. 12 | |
| Expressz Futár | jún. 11 |
Botanikai név: Butyrospermum Parkii Butter
A finomítatlan shea vaj természetes növényi olaj, amelyet a shea fa magjainak megfőzésével és préselésével nyernek ki. A shea vajat hosszú ideje használják kozmetikumokban és bőrápoló termékekben, mivel gazdag tápanyagokban és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Néhány haszna a következők lehetnek:
Alkalmazható:
Krémek, kozmetikai termékek készítéséhez.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Gyermekek elől gondosan zárja el.
Figyelmeztetés:
Csak külsőleg alkalmazható, szembe nem kerülhet. Lenyelve ártalmas lehet, forduljon orvoshoz.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 május